top of page

Tanzatelier Laïa Gruppe

Öffentlich·18 Mitglieder

Daniel Turner
Daniel Turner
gif
Egy szállodai számítógépen már majdnem elmentettem a belépési adataimat, amikor észrevettem, hogy a böngésző automatikusan felajánlja a jelszó tárolását. Azonnal visszautasítottam, majd a https://corunum2020.hu/robocat-bonus/ megnyitása előtt privát ablakra váltottam, hogy kevesebb adat maradjon az eszközön.

Közös gépen nem elég egyszerűen bezárni a böngészőt. A használat végén külön ki kell jelentkezni a fiókból, majd törölni érdemes a letöltött dokumentumokat és az esetleges tranzakciós bizonylatokat. Nyilvános Wi-Fi-n én nem intézek befizetést, kifizetést vagy KYC-ellenőrzést, mert ezek érzékeny személyes és pénzügyi adatokat érintenek.

Az első tanácsom, hogy közös eszközön soha ne jelöld be az „Emlékezz rám” lehetőséget, és ne engedélyezd a jelszó automatikus mentését. A második, hogy kapcsold be a kétlépcsős hitelesítést. Ha valaki mégis megszerzi a jelszót, a külön ellenőrző kód nélkül nehezebben fér hozzá a fiókhoz. Belépés előtt mindig ellenőrizd a webcímet is.

Ha véletlenül bejelentkezve maradtál, saját eszközről azonnal változtasd meg a jelszót, és keresd az aktív munkamenetek kijelentkeztetését. A biztonságos hozzáférés nem csökkenti a játék kockázatát: minden eredmény véletlenszerű, ezért a fiókvédelem mellett a pénzügyi limitet is változatlanul tartom.

7 Ansichten

Mitglieder

RUFEN SIE UNS AN

Telefon:  0177 7164417

SCHREIBEN SIE UNS

ÖFFNUNGSZEITEN

gemäß Kursplan sowie nach Absprache

BESUCHEN SIE UNS

TANZPARTNER/IN GESUCHT?

Wir helfen gern, den Spaß am Tanzen zu entdecken.

Franz-Mehring-Straße 178 (Parkdeck)

08058 Zwickau

© 2023 Dr. Schrauber

bottom of page