top of page

Tanzatelier Laïa Gruppe

Öffentlich·18 Mitglieder

Daniel Turner
Daniel Turner
gif
Már szépen pluszban voltam, mégis tovább játszottam, mert úgy éreztem, kár lenne éppen akkor abbahagyni. Néhány gyors körrel később az egész nyereség eltűnt. A chicken road következő megnyitása előtt ezért két pontos határt írtam fel magamnak: egyet a veszteséghez, egyet a nyereséghez.

A Stop Loss azt az összeget jelenti, amelynek elvesztése után véget ér az adott játékmenet. A Stop Win pedig előre rögzíti, mekkora plusznál állunk meg. Nálam mindkettő fontos, mert veszteség után hajlamos lennék visszaszerzéssel próbálkozni, nyeréskor pedig könnyű elhinni, hogy a jó sorozat tovább folytatódik.

Az első tanácsom, hogy konkrét összegeket válassz, ne olyan homályos szabályt, mint „még néhány kör”. A második, hogy a határ elérésekor zárd be a játékot, és ne csak csökkentsd a tétet. Én időlimitet is használok, mert a gyors menetek mellett könnyű észrevétlenül hosszabb ideig maradni.

A Stop Loss és a Stop Win nem változtatja meg a következő lépés esélyét, és nem garantál nyereséget. Arra jók, hogy a döntést még nyugodt állapotban hozzam meg. Mivel minden kör véletlenszerű, egyik nyerő vagy vesztes sorozat folytatására sem számítok biztosan.

2 Ansichten

Mitglieder

RUFEN SIE UNS AN

Telefon:  0177 7164417

SCHREIBEN SIE UNS

ÖFFNUNGSZEITEN

gemäß Kursplan sowie nach Absprache

BESUCHEN SIE UNS

TANZPARTNER/IN GESUCHT?

Wir helfen gern, den Spaß am Tanzen zu entdecken.

Franz-Mehring-Straße 178 (Parkdeck)

08058 Zwickau

© 2023 Dr. Schrauber

bottom of page