top of page

Tanzatelier Laïa Gruppe

Öffentlich·18 Mitglieder

Daniel Turner
Daniel Turner
gif
Már elértem azt a szorzót, amellyel eredetileg elégedett lettem volna, mégis megpróbáltam még egy lépést. A kör azonnal véget ért, és a korábbi eredmény helyett semmit sem kaptam. Azóta a chicken road használatakor még indulás előtt meghatározom, hol szeretném megnyomni a Cash Out gombot.

A funkcióval az aktuális szorzónál lehet lezárni a menetet. Minél tovább halad a csirke, annál magasabb lehet a kifizetés, de minden újabb lépés növeli annak kockázatát is, hogy a teljes tét elvész. Nincs olyan szorzó, amely minden körben biztonságosan elérhető, még az alacsonyabb nehézségi szinteken sem.

Az első tanácsom, hogy válassz előre egy reális kiszállási pontot, és ne módosítsd csak azért, mert néhány korábbi kör jól sikerült. A második, hogy nyereség után se emeld automatikusan a tétet. Én inkább több kisebb menetet indítok azonos összeggel, mint egyetlen körben próbálok nagyon magas szorzót elérni.

A Cash Out döntési lehetőséget ad, de nem teszi irányíthatóvá a játék teljes kimenetelét. Ugyanaz a terv egyik alkalommal működhet, máskor pedig már korábban véget érhet a kör. Az eredmény véletlenszerű, ezért a kiszállási szabály nálam elsősorban a keret védelmét szolgálja.

4 Ansichten

Mitglieder

RUFEN SIE UNS AN

Telefon:  0177 7164417

SCHREIBEN SIE UNS

ÖFFNUNGSZEITEN

gemäß Kursplan sowie nach Absprache

BESUCHEN SIE UNS

TANZPARTNER/IN GESUCHT?

Wir helfen gern, den Spaß am Tanzen zu entdecken.

Franz-Mehring-Straße 178 (Parkdeck)

08058 Zwickau

© 2023 Dr. Schrauber

bottom of page