top of page

Tanzatelier Laïa Gruppe

Öffentlich·18 Mitglieder

Daniel Turner
Daniel Turner
gif
A szorzó már elérte azt a pontot, amelyet a kör előtt célként választottam, mégsem szálltam ki. Abban bíztam, hogy az Aviator tovább emelkedik, de néhány pillanat múlva lezuhant, és elveszett a teljes tétem. A mrbet-magyar.com crash játékainál azóta még az indítás előtt eldöntöm, milyen eredménynél használom a Cash Out funkciót.

Ezekben a játékokban a szorzó folyamatosan nő, de bármikor véget érhet a menet. Minél tovább várunk, annál nagyobb lehet a lehetséges kifizetés és az elvesztés kockázata. Nincs olyan szorzó, amely minden körben biztosan elérhető, az előző eredmények sorozata pedig nem jelzi előre a következőt.

Az első tanácsom, hogy állíts be automatikus kiszállást, ha a játék kínál ilyen lehetőséget. Így kevésbé változtatod meg a tervedet az emelkedő szám láttán. A második, hogy vesztes kör után ne növeld automatikusan a következő tétet. A gyors menetek mellett ez nagyon hamar elviheti az egyenleget.

Én inkább alacsonyabb célszorzót és azonos kis téteket használok, de ez sem jelent garantált nyereményt. A Cash Out csak a vállalt kockázat kezelésében segít; minden menet véletlenszerű, ezért ugyanaz a kiszállási terv sem működik minden alkalommal.

1 Ansicht

Mitglieder

RUFEN SIE UNS AN

Telefon:  0177 7164417

SCHREIBEN SIE UNS

ÖFFNUNGSZEITEN

gemäß Kursplan sowie nach Absprache

BESUCHEN SIE UNS

TANZPARTNER/IN GESUCHT?

Wir helfen gern, den Spaß am Tanzen zu entdecken.

Franz-Mehring-Straße 178 (Parkdeck)

08058 Zwickau

© 2023 Dr. Schrauber

bottom of page